Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/addallitservices.nl/public_html/wp-content/plugins/induzy-core/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
About Us – Addall IT Services

About Us

Wie zijn wij

Addall heeft zich in de laatste 20 jaar geprofileerd als het IT-Bedrijf die IT voor de eindgebruiker (s) ook begrijpelijk maakt. Zo wordt IT voor onze klanten niet een ongrijpbaar proces, maar leggen wij de klanten ook uit wat we aan het doen zijn, en wat zij zelf ook kunnen doen. Door het luisteren naar onze klanten kunnen wij ook direct inspelen op vragen en wensen. Na de werkzaamheden leveren wij een volledig uitgewerkt rapport aan, zodat de klanten ook kunnen zien wat voor werkzaamheden er hebben plaatsgevonden. Dit schept vertrouwen aan beide kanten.

Huidige Projecten

Systeembeheer 80%
Security/Beveiliging 70%
Cloud 60%
WiFi 90%

een veilig netwerk, opgeruimd en duidelijk in kaart gebracht door addall IT service is 1 van onze specialiteiten.

Altijd op de hoogte van de laatste wifi technieken, en deze weten te iplementeren bij klanten zonder enige problemen. het optimaliseren van accesspoints, en het duurzaam investeren.

Dit blijft 1 van onze targets, het oplossingen van unieke vragen en de juiste stabiele oplossing aanleveren aan de klant. Ook is onderhoud bij onze klanten een factor die wij serieus beschouwen als een USP van ons bedrijf. Wij staan 24/7 voor de klanten klaar. en gaan pas onderhoud plegen als wij weten wanneer dit het beste uitkomt voor de klant of dit nou in de avond/nacht of ochtend is addall IT services overlegd dit met zijn klanten.

Ontmoet de medewerkers