Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/addallitservices.nl/public_html/wp-content/plugins/induzy-core/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Our Services – Addall IT Services

Our Services

Netwerk installaties

Het plaatsen van een nieuwe netwerk infrastructuur is één van onze oplossingen waar wij in zijn gespecialiseerd. Geen structuur meer in uw bekabeling? Is het één grote kluwe kabels? Neem dan contact met ons op en wij zullen dit voor u in orde maken zodat zelfs voor u de patchkast overzichtelijk en begrijpelijk wordt.

Wifi Implementatie

wifi implementeren is één van onze specialisaties.Wij verzorgen voor u een stabiele wifi verbinding op locatie. Ons wifi product is een cloudgebaseerde en compleet beheersbare oplossing!! Voor meer informatie neem contact met ons op.

Camera beveiliging

De criminaliteit is aan het veranderen. De schaamte om herkend te worden is er niet meer. Helaas wordt het bruter en harder. Overvallen nemen nog steeds toe en u ziet daarnaast ook een verschuiving. In eerste instantie waren het de juweliers, tankstations en sigarenzaken die vaak werden overvallen maar u ziet nu ook de tendens dat het doorslaat naar “minder” aantrekkelijke doelwitten. Zelfs het aantal woningovervallen is toegenomen.

Systeembeheer

Het installeren en configureren van servers en pc’s, implementeren van nieuwe software, en installatie van verdere hardware producten. Het onderhouden van systemen zodanig dat u ongestoord met uw organisatie bezig kunt zijn. Het inspelen op uw laatste wensen met betrekking tot ICT beheer is één van onze sterkste punten. Samen met u kijken wij naar de nieuwe ontwikkelingen in de ICT en gaan deze als het uw organisatie helpt met groeien implementeren en uitvoeren.

Hulp op afstand

Het werken vanaf elke locatie, het niet meer nodig zijn van een vaste plek. Of het veilig stellen van gegevens online. Dit is een kleine greep uit ons portfolio wanneer het komt tot Cloud oplossingen.