• 08:00 t/m 17:00 - Maandag t/m vrijdag geopend.
  • Rendementsweg 24F, 3641SL, Mijdrecht.
  • BTWnr: NL802369169B01
  • KVKnr: 30114954
  • Addall IT Services

Office 365 oplossingen
voor elke situatie

Eenvoudig in de Cloud.

Via Microsoft 365 en uw Windows device heeft u altijd toegang tot al uw apps om slimmer te werken en leren. Online en als volledige desktopversie. Zo kunt u blijven doen wat u altijd deed, maar dan in de Cloud.

Slimmer samenwerken en communiceren

In OneDrive, Teams en/of SharePoint vinden u collega’s alle tools en locaties om real-time samen te werken aan Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden.

Lesgeven en samenwerken in één tool

Maak lesgroepen en geef opdrachten in Microsoft Teams, of maak teams en kanalen aan om met uw collega’s samen te werken, te plannen en te communiceren.

Efficiëntere processen en overzichten

Maak binnen en buiten de les gebruik van tools als Outlook en Teams om uw collega’s en leerlingen altijd aangehaakt te houden.

Addall IT Services gaat verder.

Procesoptimalisatie & Dashboarding

Microsoft 365 is meer dan alleen de bekende Office applicaties

Teams, OneDrive en Sharepoint voor uw bestandsopslag. Met een slimme inzet van tools als Power Automate, Flow en Power BI kunnen we u helpen bij het efficiënter uitvoeren van (interne) processen. Zo hebben we voor diverse scholen en besturen handmatige acties geautomatiseerd en data vertaald naar handige dashboards. Hierbij kunt u denken aan modules voor contractbeheer, aanname van personeel, AVG-wetgeving, gesprekscyclus, en nog veel meer.

Aanvullende beveiliging voor
Microsoft 365.

Met Addall IT Services bent u verzekerd van een
veilige basisinrichting van jouw Microsoft 365-omgeving, inclusief monitoring.
Voor een extra sterke beveiliging tegen indringers en andere dreigingen van buitenaf kunt u ook nog kiezen voor Microsoft 365 Multi Factor Authentication (MFA) en Advanced Threat Protection (ATP).

Addall IT Services

Wilt u een product of dienst?
Neem contact op voor meer informatie.